Just for fun

Toegespitst op jouw wensen | Tijden en frequentie | Openingstijden | Duur en Frequentie | Tarieven drumles

 

Drummen is fun! Het geeft je heel veel energie. Leren drummen kan je altijd, leeftijd is niet belangrijk. Het gaat erom wat jij uit de les wil halen.

“Ik zit in een coverband en ik merk dat ik eigenlijk altijd dezelfde fills speel. Ik zou graag daar eens mee aan de slag willen. Kunnen jullie me helpen?”
Natuurlijk! Wanneer kan je beginnen? We leren je niet alleen fills die je in heel veel popnummers kan spelen, maar geven je ook oefeningen waardoor je zelf op nieuwe ideeën kan komen.

“Ik wil met vrienden een band beginnen met repertoire van Arctic Monkeys en de Foo Fighters. Ik kan al een beetje drummen.  Kunnen jullie mij die drumpartijen leren?”
Cool! Mail even de lijst met nummers en dan gaan we samen een paar weken knallen en zorgen voor de basis en daarna leren we je een paar te gekke fills om je band uit zijn dak te laten gaan!

“Eigenlijk wil ik al mijn leven drummen en nu heb ik besloten om het te gaan doen. Ik heb wel een hele drukke baan. Denken jullie dat ik het nog kan leren?”
Kom maar langs! Wij gaan lekker meespelen met muziek die je al kent en met Spotify en Youtube hebben we bijna alle muziek die op deze aardbol is gemaakt binnen handbereik!

Toegespitst op jouw wensen

Wij leren je hoe je met jouw muziek kan meespelen. Rock, Funk, Jazz, Drum 'n' Bass, Samba, Salsa, een drumsolo. Is een stuk te moeilijk? Dan vereenvoudigen we de drumpartij! Aan het eind van de drumles zetten we de oefeningen op video. Dan kan je thuis het lesmateriaal terugkijken en meespelen met de video.

Tijden en frequentie

De meeste leerlingen hebben op vaste tijden les. Het kan zijn dat op vaste tijden les krijgen niet in je schema past, omdat je een drukke baan hebt, je onregelmatig werkt of je het druk met je opleiding hebt.
Drumschool Cleuver is zeven dagen per week van 9.00 tot 23.00 geopend en we zijn flexibel, dus we vinden altijd een mogelijkheid voor je om een drumles te doen.

Openingstijden

Drumschool Cleuver is zeven dagen per week geopend van 9.00 tot 23.00 uur.

Duur en Frequentie

Vaste drumlessen kunnen wekelijks, één keer per twee weken of eens in de maand worden afgenomen.

Lesduur vaste lessen: 30, 45, 60, 90 en 120 minuten.

Andere vormen (losse lessen, afwijkende lesduur) zijn ook mogelijk in overleg met de desbetreffende docent.

Tarieven drumles

Inschrijving voor drumles is het hele jaar mogelijk. Bij drumles op regelmatige basis schrijft men zich in voor de duur van minimaal twee maanden. De drumlessen kunnen op ieder moment worden opgezegd, met inachtneming van tenminste twee maanden, welke ingaat op de dag van opzegging. Voor losse drumlessen geldt geen opzegtermijn. De tarieven kunnen per docent iets verschillen. Inschrijfgeld is eenmalig en bedraagt € 15,00 (bij inschrijving meerdere leden gezin wordt er één keer inschrijfgeld gerekend).

Tarieven vaste drumlessen per maand voor leerlingen tot 21 jaar, omgerekend op jaarbasis:

Let op: Voor losse drumlessen rekenen we een hoger tarief dan voor vaste drumlessen:

 

Tarieven vaste drumlessen per maand voor volwassenen boven 21 jaar *, omgerekend op jaarbasis:

Voor losse drumlessen rekenen we een hoger tarief dan voor vaste drumlessen:

* Voor leerlingen boven 21 jaar zijn wij wettelijk verplicht 21% BTW te rekenen.

 

Wil jij verschillende muziekstijlen in de drumles leren?

Bij Drumschool Cleuver kan je over allerlei verschillende muziekstijlen les krijgen. We kunnen je heel veel vertellen over grooves, fills, techniek en coördinatie die jij nodig hebt om een bepaalde stijl te kunnen spelen. Ook schrijven we hier regelmatig cursussen over in de Slagwerkkrant (SWK).
In onderstaande blokken hebben we alle informatie overzichtelijk voor je geordend. We voegen regelmatig nieuwe informatie toe, dus houd de site in de gaten. Je kan ons ook volgen via Facebook.
Drumles volgen bij Drumschool Cleuver? Bel of mail ons dan voor een afspraak of een GRATIS DRUMLES.

Drum 'n' Bass Swing Mento, Calypso & Reggae Afro-Cubaans Afrikaans Funk R & B Rock 'n' Roll Cursus Cross Stickings Fills voor Kids Oneven maatsoorten Cross Stickings

Deel deze pagina

Onze docenten

Gratis een proefles van een half uur volgen?

Je gegevens
  • Je moet een geldig mailadres invoeren
  • Graag uw telefoonnummer invoeren
  • Zonder toestemming kunnen wij geen contact met u opnemen