Ilse Hofma

Korte Bio

Momenteel ben ik de live drummer van de bekende Nederlandse artiest Wulf. Voordat ik bij de band van Wulf kwam, speelde ik in tal van bands en werkte ik als sessiedrummer met verschillende artiesten, waaronder Glennis Grace, Candy Dulfer, Shirma Rouse & Alain Clark.

Om nog even verder terug de tijd in te gaan en waar het allemaal is begonnen: Toen ik drie jaar was trok op een dag een fanfareband door mijn dorp in Friesland. Ik was toen zo geïntrigeerd door het spektakel dat ik naast de trommelaars ging lopen alsof ik deel uitmaakte van de band.

Vanaf dat moment wist ik dat ik wilde gaan drummen.

Ik begon met lessen toen ik elf jaar was. Kort daarna sloot ik me aan bij de fanfareband Advendo Sneek en deed ik al snel mee aan Nederlandse Kampioenschappen. Vanaf mijn zestiende speelde ik in mijn eerste bandje. Het was rond deze tijd dat ik besloot om van drummen mijn professionele carrière te maken.

Ik studeerde in 2010 af aan het Conservatorium van Alkmaar.

Naast spelen is mijn andere grote passie lesgeven. Ik doe dit al vanaf mijn achttiende met ontzettend veel plezier en genoegen.

Ik geloof namelijk heel erg in het belang van het doorgeven van het vak, de kennis en expertise aan de volgende generatie spelers.

 

Geeft les aan

Professionals Just for fun Kids

Deel deze pagina

Gratis een proefles van een half uur volgen?

Je gegevens
  • Je moet een geldig mailadres invoeren
  • Graag uw telefoonnummer invoeren
  • Zonder toestemming kunnen wij geen contact met u opnemen