Mandy Hopman

Toen ik op mijn 14e voor het eerst achter een drumstel zat wist ik zeker dat dit het helemaal was: Ik wilde drummer worden en niks anders dan dat. Ik vond het fantastisch om zelf ritmes te creëren, fills te slaan en zo op te gaan in muziek. Wat een ongelofelijke energie gaf dat. Ik wist op de een of andere manier dat dit gevoel niet meer voorbij zou gaan. Ik heb een drumstel gekocht, lesgenomen bij Hans Cleuver en Richard Heijerman en ben inderdaad nooit meer gestopt.
Inmiddels geef ik al meer dan 13 jaar les bij Drumschool Cleuver. Ik hou van alle soorten muziek en geef ook les in alle stijlen. Mijn specialiteit ligt met name bij rock, metal, pop, funk en dance en in het combineren van die stijlen. Zo heb ik jaren in de metalband Kong gespeeld, waarbij ik elektronische drumloops en samples live combineerde met vette drumbeats. Ook toerde ik met een DJ in het danscircuit en Girls Wanna Have Fun met o.a. Monique en Suzanne Klemann (Loïs Lane) en Frédérique Spigt. Daarnaast speel ik in een aantal coverbands.
In mijn lessen leg ik voor zowel beginners als gevorderden een brede basis waarmee je thuis uit de voeten kunt. Van tevoren bespreken we wat je wensen en mogelijkheden zijn zodat we gericht aan de slag kunnen. Voor gevorderden kan dit bijvoorbeeld verdieping in techniek zijn of verbreding in een bepaalde stijl.
Afhankelijk van je doel en niveau ontwikkelen we je spel op alle fronten en passen dit toe in het meespelen met muziek. Hoe meer je investeert in oefenen, hoe sneller het gaat. Dit geldt natuurlijk voor een heleboel dingen in het leven, maar is belangrijk om te beseffen. Een instrument leren bespelen is in deze snelle tijd nog steeds iets waar je voor moet werken. Dat is eigenlijk ook het mooie eraan.
Kortom, de lessen zijn energiek, afwisselend en motiveren je om het beste uit jezelf te halen op drumgebied.

Geeft les aan

Professionals Just for fun Kids

Deel deze pagina

Gratis een proefles van een half uur volgen?

Je gegevens
  • Je moet een geldig mailadres invoeren
  • Graag uw telefoonnummer invoeren
  • Zonder toestemming kunnen wij geen contact met u opnemen